Visa upp

Uppdragsgivarna och vi på FramtidsFrön vill gärna se era lösningar.
 
När ni är klara med ert uppdrag kan ni exemplevis skicka bilder, filmer, presententationer av era idéer och lösningar till oss på FramtidsFrön. Vi ser till att uppdragsgivaren får ta del av era lösningar. Var beredd på att uppdragsgivaren eventuellt vill komma ut på skolan och se mer av ert arbete. 
 
När ni utformat en lösning kan ni sända in en digital presentation till FramtidsFrön på info@framtidsfron.se. Presentationen kan göras i form av bilder med text, filmer (Photostory och Keynote), Avi-filmer, PowerPoint-presentationer eller dylikt). Är filen stor och inte kan mailas rekommenderar vi www.sprend.com där du kan skicka större filer.
 
En viktig del i det entreprenöriella lärandet handlar om att visa upp sitt arbete för andra. Det kan vara familj och vänner, andra elever i skolan eller allmänheten. Ni kan visa upp ert arbete på olika sätt, t ex genom att göra en utställning på skolan, en bok med alla idéerna eller varför inte skapa en blogg eller hemsida där ni kan visa upp ert arbete?